dilluns, 9 de novembre del 2009

Setmana del 2 al 6 de novembre

El 2 de novembre, dilluns, vàrem anar a la Illota tot l’institut. La sortida va ser a l’IES Pineda de Mar. Vàrem anar caminant fins a la Illota (situada a Santa Susanna), i pel camí vàrem veure el McDonald’s (ohhhhh, quina gana, sort que ja quedava poc per arribar).

Finalment vàrem arribar a les 10:30 h. El primer que vàrem fer va ser agafar els entrepans i guardar-los a la panxa. Després, les tres activitats que van escollir els mestres van ser el joc del mocador, el burro a matar i a saltar la corda. Anàvem a fer la quarta activitat, però va començar a ploure, i els professors van decidir d’anar a la Font del Boter a dinar. El camí de la Illota fins a la Font del Boter van ser quinze minuts. A l'arribar, vàrem dinar i vam fer un partidet de futbol, 1r i 2n contra 3r i 4t. No sé qui va guanyar, però ens ho vam passar molt bé.

Finalment vàrem tornar al nostre IES. Ens ho vam passar molt bé, però les cames ja estaven gastades. Esperem que el zoo ens agradi més, i sort que hi anem amb autocar.

Álex L. , Edgar F. i David M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada