diumenge, 9 de maig del 2010

Crèdit de síntesi

Aquesta setmana ha estat la millor perquè hem anat de crèdit de síntesi i ha sigut molt divertit.

Dilluns vam tenir festa, i dimarts vam començar a les nou perquè ja començàvem el treball de síntesi, però a l’institut. Dimecres vam haver d’aixecar-nos aviat perquè a les set marxàvem amb l’autocar cap a la Vall de Núria.

Des de dimecres fins divendres havíem de fer el treball a través de dossiers i explicacions que ens donava en Joan, el monitor, i només un dia vam tenir també en David. La segona nit vam fer discoteca i després, a l’hora de dormir, unes nenes van anar a l’habitació d’uns nens d’un altre institut i les professores les van enxampar i ara tindran un càstig.

Divendres al matí vam fer les maletes i la feina del treball i després ens deixaren anar amb trineus i va ser molt divertit. Divendres mateix a la tarda vam arribar a Pineda sobre les set de la tarda.

Cristina S.

Aquesta setmana ha sigut molt divertida perquè no hi havia classe. El dilluns va ser festa i el dimarts vam començar el crèdit de síntesi.

El dimecres vam sortir a les set amb l'autocar i després vam agafar el cremallera fins a Núria. Allà, quan vam arribar, vam començar el crèdit de síntesi. Després vam anar a jugar amb la neu i vam dinar, després vam agafar el telecabina i vam anar a l'alberg. El dijous va ser molt divertit perquè vam fer raquetes i a la nit discoteca. L'últim dia vam acabar el crèdit i vam comprar regals per a la família.

El crèdit de síntesi va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé.

Bianca A. i Alicia H.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada