diumenge, 23 de maig del 2010

Setmana del 17 al 21 de maig

Aquesta setmana ha estat molt plena amb tants exàmens i tants treballs i exposicions orals. Però s’ha de notar que ja estem a final de curs i hem de fer la recta final.

La Montse Moreno no ha descansat ni un segon; al contrari, ens ha explicat fins a l’últim detall del seu tema i el pròxim examen. En Toni Hernàndez ens ha fet un examen de verbs bastant difícil per als que no han estudiat. La Sandra Ribas ens ha fet fer el seu examen d’anglès i era difícil, però ens va fer repassar molt i això el va fer més fàcil. En Víctor Gallego va dir que fem una redacció amb el tema lliure. I l’Aïda Contreras va posar un examen molt difícil de música, i va enxampar dos alumnes amb les respostes escrites a la mà.

Carles O.


Dilluns va haver-hi un control de verbs de català. Dimarts va haver-hi una excursió a dos museus, un d'amfibis i l'altre de mineralogia. Dijous hi havia dos controls, un d'anglès dels temes 7 i 8, i un altre de lectura de català. Divendres hi havia un control de música del tema 6.
Ha sigut una setmana molt carregada de controls i també ens han donat dues circulars, una d'una plataforma d'internet i una altra d'informació del netbook de l'any que ve.

Ana J. i Amanda S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada